Hubert
Podľa legendy bolo vinárstvo založené mladým francúzskym vojakom Johannom Evangelistom Hubertom, pôvodom zo Champagne. Johann bol zranený počas neúspešnej napoleonskej výpravy v Rusku a pred návratom domov sa liečil vo vojenskom lazarete v Prešporku, dnešnej Bratislave. Tu sa o neho starala krásna ošetrovateľka Paulína, do ktorej sa zamiloval a oženil sa s ňou. Mladému Johannovi učarovali okrem krásnej Paulíny aj kvalitné miestne vína, a keďže poznal tajomstvo výroby šampanského, rozhodol sa založiť v roku 1825 firmu na výrobu šumivého vína. V tom čase to bola prvá továreň v Európe po Francúzsku, kde sa vyrábalo šampanské podľa originálneho francúzskeho receptu...
Vyznačuje sa vyváženým pomerom cukrov a kyselín, oku lahodiacou zelenožltou farbou a dynamickým perlením.
Je pripravované z najkvalitnejších modrých odrôd viniča Svätovavrinecké a Frankovka modrá. Charakterizujú ho...
Základ kupáže je zostavený z najkvalitnejších vín odrody Svätovavrinecké. Pod mimoriadne atraktívnym ošatením...
Nealkoholický Hubert sa vyrába z kvalitného odrodového vína, z ktorého bol odstránený alkohol. Jeho vyvážená...
Nealkoholický Hubert sa vyrába z kvalitného odrodového vína, z ktorého bol odstránený alkohol. Jeho vyvážená...
Stránka 1 z 1 - 7 položiek celkom