NOBUSHI 0.70L 40% GB
Blended Whisky, ktorá sa vyrába remeselným procesom a za použitia vynikajúcej kombinácie whisky z prefektúr Miyagi a Nagano. Tieto liehoviny sa neskôr zmiešajú a starnú 3 až 4 roky v amerických dubových sudoch v dedine Kiyokawa, ktorej meno znamená „čistá rieka“, ktorá sa nachádza medzi východným Tokiom a pôsobivou oblasťou okolo hory Tanzawa na západe.
Hodvábna s jemným sladkým a korenistým záverom.
Farba číreho zlata s vôňou kvetov, čerstvého ovocia a korenia.
Chuťové tóny ovocia, korenia, mäty piepornej a tymiánu.
Jemný sladký a korenistý záver s nádychom vanilkového dubu, bieleho korenia a zázvoru.
Kategória: | Japonská |
---|---|
Hmotnosť: | 1.4 kg |
Balenie: | V krabici |
Krajina pôvodu: | Japonsko |
Objem: | 0,7L |
Obsah alkoholu %: | 40% |
Položka bola vypredaná… |
Založené na vedení a uctievaní disciplinovaného života založeného na hodnotách, absencii strachu a hlbokej úcte k sebe, ostatným a k okoliu človeka.
Prefektŕa: KIYOKAWA - Kiyokawa znamená vysoko čistú vodu „Pure River“, ktorá je tou najjemnejšou ingredienciou na výrobu whisky. Whisky z Kiyokawa stelesňuje harmóniu, ktorá existuje medzi japonskou prírodou a Japoncami. Táto jedinečná fúzia zakladá whisky z Kiyokawa ako umeleckú formu.
Z veľkoleposti prírody v krajine vychádzajúceho slnka a jemností jej rozmanitých ročných období, z hlbokého zdroja jej čistých vôd, z rúk a sŕdc jej najlepších remeselníkov pochádza whisky Blend Nobushi. Zrodená z japonského spôsobu, ktorý hovorí o duši a prebúdza naše zmysly a vracia nás tam, kde to všetko začalo. Je to spojenie jemných síl samotnej japonskej prírody v kombinácii s vášňou a precíznosťou najlepších japonských remeselníkov.
Dnešný nesmierne úspešný komerčný trh s japonskou whisky, ktorá sa vo veľkej miere produkuje na "škótskej" výrobe a výrobných postupoch, vďačí za výskum Masatakovi Taketsurovi.
V roku 1918 tento japonský štátny príslušník odcestoval do Škótska s úmyslom študovať organickú chémiu, ale namiesto toho ho fascinovala výroba škótskej whisky. Podobne ako škótska whisky, aj japonská whisky používa sladový jačmeň ako fermentačný základ a dlhodobé starnutie v drevených sudoch. Často používaný dub Mizunara však namiesto francúzskeho alebo amerického duba dodáva japonskej whisky jedinečne korenené a citrusové vlastnosti.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.