JACK DANIEL´S HONEY 0.05L 35% MINI
Nestáva sa často, aby ľudia z liehovaru Jack Daniel´s pridali do rodiny svojich produktov niečo nové. Keď sa tak stane, môžete rátať s tým, že ide o výnimočnú kvalitu. „Teší ma, že môžem predstaviť Jack Daniel´s Tennessee Honey, spojenie whisky Jack Daniel´s a medu, chuť, ktorá je originál Jack a prirodzene jemná.“ Jeff Arnett, 7.master distiler z Jack Daniel´s. Vychutnajte si Tennessy Honey na množstvo spôsobov a objavte jej delikátnu chuť s nádychom melasy, čokolády a praliniek. V aróme ucítite bohatý tón prírodného medu, sladkej melasy a pražených orieškov. Záver tvorí jemná chuť s dlhou bohatou stopou medu a s orieškovým tónom.
Tento mimoriadne všestranný destilát si môžete vychutnať čistý vychladený, s ľadom alebo zmiešaný s citronádou, či s ginger ale. Náš tip: podávať zmrazený na -18°C.
Kategória: | Americká |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
Balenie: | Bez obalu |
Krajina pôvodu: | USA |
Objem: | 0,05L |
Obsah alkoholu %: | 35% |
Položka bola vypredaná… |
Jack Daniel’s
Treba predstavovať Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, ktorá sa za niekoľko desaťročí stala ikonou a najpredávanejšou whisky na svete? Azda len niekoľko zaujímavostí...
Vyrába sa jedine v Lynchburgu v americkom štáte Tennessee, v liehovare, ktorý je prvým registrovaným liehovarom v Spojených štátoch. Jej unikátny výrobný proces sa od založenia destilérky v roku 1866 nezmenil. Základom je kvasiaci slad, ktorý obsahuje približne osemdesiat percent kukurice, zvyšok tvorí raž a jačmenný slad. Základné zložky sa zmiešajú s čistou vodou pochádzajúcou z vápencových jaskýň. Po destilácii sa nechá pomaličky prekvapkávať kvapku po kvapke cez tri metre vysoký stĺpec dreveného uhlia. Proces prekvapkávania, pri ktorom sa whisky zbavuje nečistôt vzniknutých pri destilácii, získava jemnejšiu chuť a typickú arómu, trvá sedem až desať dní. Potom sa stáča do vypaľovaných sudov z amerického bieleho duba a uloží sa na zrenie. Zreje približne 4 – 6 rokov. Po niekoľkých rokoch sa môže Master Distiller rozhodnúť, či je whisky dostatočne zrelá na plnenie do fliaš. Vďaka tomu, že sa vyberajú len tie najkvalitnejšie suroviny na výrobu, starostlivo sa chráni prameň čistej vody bez prítomnosti minerálov a potom nemenej starostlivo sleduje proces zrenia až do záverečného plnenia do fliaš, môžete si svoj obľúbený pohárik vychutnať kdekoľvek na svete a bude to vždy ten správny Jack Daniel‘s Tennessee Whiskey.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Treba predstavovať Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, ktorá sa za niekoľko desaťročí stala ikonou a najpredávanejšou whisky na svete? Azda len niekoľko zaujímavostí...
Vyrába sa jedine v Lynchburgu v americkom štáte Tennessee, v liehovare, ktorý je prvým registrovaným liehovarom v Spojených štátoch. Jej unikátny výrobný proces sa od založenia destilérky v roku 1866 nezmenil. Základom je kvasiaci slad, ktorý obsahuje približne osemdesiat percent kukurice, zvyšok tvorí raž a jačmenný slad. Základné zložky sa zmiešajú s čistou vodou pochádzajúcou z vápencových jaskýň. Po destilácii sa nechá pomaličky prekvapkávať kvapku po kvapke cez tri metre vysoký stĺpec dreveného uhlia. Proces prekvapkávania, pri ktorom sa whisky zbavuje nečistôt vzniknutých pri destilácii, získava jemnejšiu chuť a typickú arómu, trvá sedem až desať dní. Potom sa stáča do vypaľovaných sudov z amerického bieleho duba a uloží sa na zrenie. Zreje približne 4 – 6 rokov. Po niekoľkých rokoch sa môže Master Distiller rozhodnúť, či je whisky dostatočne zrelá na plnenie do fliaš. Vďaka tomu, že sa vyberajú len tie najkvalitnejšie suroviny na výrobu, starostlivo sa chráni prameň čistej vody bez prítomnosti minerálov a potom nemenej starostlivo sleduje proces zrenia až do záverečného plnenia do fliaš, môžete si svoj obľúbený pohárik vychutnať kdekoľvek na svete a bude to vždy ten správny Jack Daniel‘s Tennessee Whiskey.